Personen met een handicap zijn zeer welkom op onze zorgboerderij en kunnen tevens genieten van een financiële tussenkomst:

Personen met een handicap kunnen bij KHStables en via S-Sport // Recreas genieten van een gedeeltelijke terugbetaling voor hippotherapie en aangepast paardrijden. S-Sport // Recreas is ervan overtuigd dat contact met paarden bijdraagt tot verbetering van levenskwaliteit bij personen met een handicap, op fysisch, verstandelijk, psychisch en sociaal vlak. Het paard kan een belangrijk middel vormen om mensen met een handicap te helpen in hun ontplooiing en integratie in de maatschappij. Bij aangepast paardrijden staat de sportbeoefening centraal, waarbij er wordt nagegaan welke aanpassingen nodig zijn voor de ruiter.

Meer info via de volgende link: https://www.s-sportrecreas.be/aanbod/hippotherapie

Meer info over de tarieven en mogelijkheden bij KHStables te Herent via de volgende link: https://www.s-sportrecreas.be/aanbod/hippotherapie/erkende-hippotherapiecentra/khstables

 

Voor iedereen:

Op onze zorgboerderij starten we met een nieuwe coaching sessie: Het paard, de spiegel van een manager – leidinggeven en modern management , inschrijven via het contactformulier met vermelding “Het paard, spiegel van een manager”

Opgelet: plaatsen zijn beperkt!!

 

CEO, CFO, HR-directors & -managers, Team-leaders, … en anderen.

Bij Equi-Coaching word je begeleid naar meer inzicht in jezelf via contact met paarden.  Aangezien pony’s en paarden geen masker opzetten krijg je van hen onmiddellijke en duidelijke feedback over je uitstraling en manier van zijn. De Equi-Coach begeleidt je bij deze inzichten en leert je hoe je door anders met paarden om te gaan, ook het bedrijfs- en/of gezinsleven beter kan benaderen. Leer hoe je mensen met levensvragen of teams met uitdagingen kunt coachen. Het paard is jouw hulp-coach! De Pony en het Paard als krachtige spiegels om je eigen kracht, creativiteit en potentieel optimaal te ontplooien. De Equi-Coaching sessies van zowel één of meerdere uren, een halve als volledige dag gaan door in de omgeving van Leuven of op locatie. Voor meer info stuur ons via het contactformulier uw vraag met als onderwerp “Equi-Coaching / Hippotherapie”.

 

 

Tarieven zijn steeds op maat van het af te leggen traject en in onderling overleg.

Meer info via het contactformulier, via e-mail info@khstables.com, bij Helga: +32/(0)495/57.38.68 of Kurt: +32(0)477/30.15.96